Stap 1

Goed, de kleurstelling was makkelijk, die kon ik zo overnemen van het plaatje. Nu het vinden van een ontwerp. Aangezien het ontwikkelen van een nieuwe techniek geen optie is vanwege een groot tijdgebrek gedurende de rest van de maand, kies ik voor holle kralen. Eerst wilde ik hier iets op maken van glas, maar dit vergt nog wel enige oefening. Dus gaan we voor ontstane model.
Wordt vervolgd 😁

image

Inspiratie

image

Met mijn glasvriendinnetje Marieke (van Esveld), heb ik de afspraak gemaakt om deze maand ‘out of the box’ te gaan denken bij het maken van een sieraad. Hierbij zullen wij beiden bovenstaande foto als inspiratiebron gaan gebruiken. Het borrelt al de hele week in mijn hoofd, maar ondanks dat het vakantie is, ben ik nog tot niets gekomen. Wordt vervolgd 😉

Delfts Blauw

Dat ik gek ben op Delfts Blauw is geen verrassing. Vanavond waren we even op Schiphol om mijn broer op te halen en werden we verwelkomd door een Delfts Blauwe foto van de welbekende kussertjes. Gauw even een foto gemaakt.

image

Eindelijk.

 • Verleden week vrijdag was hij er dan eindelijk, mijn nieuwe keramiekoven.
  Hij was een stuk groter dan ik in mijn hoofd had zitten. Nu nog tijd vinden om dikke maatjes met hem te worden 😁
 • image

  Soms……

  Soms…..

  Heb je nog niet eens de tijd om een ketting op de website te zetten.
  Vanmiddag liet ik onderstaande ketting op Facebook zien en verkocht ik hem vrijwel direct.

  image

  image

  image

  image

  Een hels karwei.

  Ze zijn weer gemaakt. Een hels karwei vind ik dit altijd, maar ik vind zo’n handgemaakt slot nu eenmaal mooier staan bij mijn kettingen. We kunnen weer even vooruit.
  image

  Het ligt er weer mooi bij.

  image

  Na de online veiling van vrijdag zijn we vandaag weer bezig geweest om de etalage bij Galerie Fragile in Delft weer iets anders in te richten met onze sieraden. En we moeten zeggen :’het ligt er allemaal weer netjes bij’

  Facebook en een veiling

  Vandaag heb ik een veiling op LBA Designers Galleria op Facebook.
  De komende weken zal ik de sieraden op de website plaatsen
  Maar voor nu een fotocollage met een kleine greep uit de sieraden die hier gezien kunnen worden.

  Inleiding showcase collage

  Delftsblauw en Hindeloopen

  De laatste tijd ben ik bezig met het maken van een collectie mondgeblazen kettingen die geïnspireerd zijn op de Delftsblauwe en Hindeloopen schilderstijl. Doordat er veel kralen in elke ketting zitten, zijn dit echte blikvangers geworden. Een aantal kettingen heeft de weg naar Amerika al gevonden.

  Hindeloopen                                                   Delftsblauw

  SONY DSCzwartwit8

   

  favicon-01